Nog thuis
Blijf op de hoogte en volg Francine
05 November 2021 | Nederland, IJsselstein
Over 3,5 week is het zover dat ik , in deze spannende corona tijd, de stap waag om op reis te gaan. Afrika en Azië zitten er nog niet in, want dat lijkt mij nu te riskant. Daarom heb ik een tussen oplossing gevonden in de Canarische eilanden. Hier ga ik 2 maanden hoppen tussen verschillende Canarische eilanden nl.: Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife en La Gomera . Het zal mij benieuwen. Het is in ieder geval warmer dan hier in Nederland. Ik ben weg van 1 dec. tot 1 febr. Dus ik moet , helaas, nog een stukje winter hier meemaken. Ik wens jullie al vast fijne kerstdagen en een goed 2022.
05 November 2021 - 15:47
Ria:
Hoi Francine, ik weet zéker dat je t daar fijn gaat hebben! Véél plezier en schrijf er maar lekker over, dan reis ik gezellig in gedachten mee! -
05 November 2021 - 16:49
Anne En Harrie:
Voor straks alvast veel plezier met het eiland hoppen op de Canarische eilanden. In ieder geval lekker warm en zonnig.
Veel groeten uit Curaçao
Anne en Harrie -
05 November 2021 - 22:42
Henri En Lidy:
Hi Francine, wat goed maar ook moedig dat je dit doet! Ga er van genieten! Toch nog naar warmere oorden dit jaar! We volgen hechting! Heel veel plezier! -
05 November 2021 - 23:33
Arjan:
Klinkt als een fijn plan! Heel veel plezier met de voorpret en leuk dat we weer mee kunnen lezen. Liefs, Arjan -
06 November 2021 - 09:31
Nardy En Paul Bleeker:
Nou, weer grootse plannen zie ik. Lekker de zon opzoeken. Je hebt groot gelijk. We gaan je weer volgen.
Liefs van Nardy en Paul -
06 November 2021 - 10:24
Cora V.Dijk.:
Hoi Francien.
Veel succes met de voorbereidingen en ik wens je een fijne tijd en veel plezier. -
06 November 2021 - 13:10
Riet Tummers:
Je had het me al verteld, ik wens je een mooie reis met warm weer. Ga ervan genieten. Ik volg je. Groetjes -
08 November 2021 - 16:26
Thea Genée:
dát klinkt heerlijk Francine.
geniet ervan en blijf gezond!
Groetjes, Pieter, Thea -
10 November 2021 - 23:35
Arpad En Hanneke:
Lieve Francine,
Weer een geweldige rondreis! .wij wensen je een succesvolle reis.
Graag vergezellen wi je op je canarische rond reis.
Houd ons op de hoogte van je belevinissen .
Veel liefs .
Hannneke en Arpad.
11 November 2021 - 18:48
Ria S:
Goed plan Francien, je kunt je Spaans weer eens gebruiken....een heel goede reis gewenst, Ria S -
21 November 2021 - 21:41
Leo En Margaret:
Dit ontdekte ik zomaar!! Ook vanaf dit plekje een mooie en naar we hopen zorgeloze reis. We reizen graag met je mee. Lieve groet Leo en Margaret